Sunday, 6 January 2013

perlu ke beli produk yang mahal2 untuk kurus ?

tajuk atas tu aku rasa macam aku  perli diri aku sendiri jew ... hahaha ... FYI aku pun pernah beli pil kurus (tak ingat nama produk tu) tapi langsung tak berkesan apa2 .. so aku stop beli benda tu .. habes duet aku!!! 
HERBALIFE vs SDII
mesti semua pernah dengar produk niekan ... produk yang boleh kuruskan kita .. kuruslah sangat KAN hahaha .. btw setiap produk ada kelebihan masing2 dan ade kelemahan tersendiri .. aku ade terbukak satu laman web .. bace komen2 dyeorang memang senyum sorang2 .. mana taknya yang pengguna herbalife pertahankan produknya , yang SDII pulak bekap produknya .. (kantoi usha macam mana nak kurus)hahaha
kalau nak kurus sume orang pun boleh walaupun tak makan apa2 produk . yang penting kita 
                     -perlu berdisiplin dalam bab makan nie.. 
                     -perlu kawal nafsu ... *macamlah aku nie kawal sangat* 
                     -perlu bersenam .*macamlah aku nie bersenam sangat* 
                                                
                                                   dan perlu dengan sebagainya ............
 : aku memang tak boleh nak tahan makan!!! 
macam mana nak diet kalau gitu ... nak2 tiap2 mingu balik rumah. gerenti mak gua masak sedap2 der ...
kalau dekat perlis .. x delah kuat sangat makan sebab nak berjimat .. satu lagi malas nak turun cafe ... tapi aku rasekan makanan dekat perlis lagi murah dari terengganu nie ... 

4 comments:

alyn amalyn said...

zie, mung diet ker??

cikzie said...

tak tahan aku dengan godaan nasi weh ! .. heheheh

alyn amalyn said...

wohoho..aku kalu control makan pun, aku rasa body aku ni not easy la nak trun...wahkakah..

cikzie said...

@alyn amalyn hahah ... aku terbabas lalu kalu tgok nsi aym gop.. hehe