Wednesday, 2 January 2013

3 hari baru publish


10,9,8,7,6,5,4,3,2,1 … haaapppyyy neww yearrrr .. kawanII … selamat tinggal tahun 2012 .. selamat datang 2013 .. so kepada tahun 2012 yang begitu banyak sekali kenangan aku dengan kawan-kawan, family dan etc … dalam banyakII kenangan aku dalam 2012 nie .. aku paling tak boleh lupa sekali mase aku kena appendix !! .. yeah … yang paling tak boleh lupaa!! .. menghabiskan masa setahun di perlis memang banyak kenangan disana … kawan-kawan yang giler2 .. nok-nok empat orang BFF aku . RECA , INTAN , AMAL , AIEN …..  sumpah rindu hampa sume .. lagi 5 bulan kite ketemu ya .. !!! aku jew beriya-iya rindu budak-budak tu ... entah budak2 tu langsung tak ingat dekat aku .. ayat sedih giler .. kahkahkah ...

walaupun dah masuk 3 aribulan baru aku publish benda nie .. hahaha ..
kadangII nak tulis entri pun kena pandang kiri kanan .. takutII staff sini komplain tak buat kerja ... hehehe ..
dahlah dekat tangan henset jew memanjang.. nak buat macam mana teknologi sekarang.. whatapps dengan intan , dengan cik ted .. hehehe .. ade jugak kena buang kerja nie karang .. hahaha ...

3 comments:

si cantik sally said...

hehe..syok x da masok taun baru 2013?? hehe sy followers ke 200!!yeyyy,,....feel free drop komen di sini..slamat bekenalan..

alyn amalyn said...

bukan mung sorang la, sedang merindu..gue juga rindu sama llo..:D

FIGHTING!!

cikzie said...

heheh ... rindu sume ... ajaaja fighting!! @alyn amalyn