Wednesday, 17 October 2012

review novel I LOVE YOU , STUPID !! :)

hah ! arnie nak buat review sket pasal nvel  i love you stupid  by Melur Jelita .. 
yeahh ... bru jew bape bab dibaca .. best jgak laaa...  citer nie xde laa yg mcm nvel kne kawen pakse then laki dia tak suka , pastu sukew dekat isteri dye balik  .. xde oke ! .. kisah dye mcm kemanusiaan , kasih sayang .. aku pun dah bosan kalau asyik bace novel2 yang kawen2 pakse nie .. ayat dlm novel nie mcm2 aih  , abg handsome laa .. abg pedass laaa... mcm2.. naughty gler all the divas dlm novel nie.. nak cari lelaki bukan sembarangan lelaki pulak tu .. divas masuk suksis ?? suksis ala2 polis jugakk.. aku pun tak faham ... aku faham bace jew... HAHAHA .. 
ketebalan yang amat mengejutkan , fikir sampai banyak kali nak beli ke tidak.. harga pun boleh tahan dekat RM 40.00 

aku tertarik pada cover dye.. nampak pedaaassss sngat .. !! 

belum hbes lagi bacenye.. tp terover plakk nak tunjuk bape ketebalannya...
nak jadi macam divas ? of course nak ! cari lelaki yang bukan sembarangan lelaki 
seriously .. penulis novel nie pandai maen ayat .. nampak gaya bahasa yg ditunjukkan oleh divas mmg aummm... sekali terkena berapi uolls, dan memerlukan bomba untukk memadamkanya (lebih laa tuu siap pngil bomba lagi)
p/s : novel yang tebal pernah aku beli .. !! 
to all divas yang kat luar - please jangan nak murah sangat dengan lelaki . *senyum
buat jew mcm divas dalam novel nie cool jew dgn lelaki .. HAHA

2 comments:

abdul aliim mansor said...

yela hehehehehe best gak tinggalkan jejak anda di sini

EPIK said...

npe tebal sgt novel tu...tgk pon dh pitam...blom baca lagi...~~~

[Gadget & Aksesori Steampunk Yang Cool]