Friday, 15 June 2012

aku nak jadi Novelis ..

waaaahh.. lame giler rasenye x update blog nie.. aku nie bukan sukew sangat taip2 nie..
fuh .. tengok tajuk dekat atas tu.. Novelis.. yesss .. aku rase jew nak jadi Novelis.. bukan betol2 pon .. mane tahu takot betol II terjadi kew.. (berangan jew aku nke kan..)

aku memang suke bace novel , sebab tu laa aku nie sukew berangan nak jadi novelis .. 
p/s agak2 tercapai tak anganII aku nak jadi novelis nie .. hehehe.. mane laa tahu an tibeII jadi realiti pulak..
masyukk jugak kan kalau jadi novelis..

Novelis yang paling aku minat Achik Lana .. sukew laa bace novel-2 dye .
semuanyaa macam realiti jew kan.. aku kalau dah bace novel nakII yang bercintan cintun , romantik , memang aku senyum sorangII laa.. rase macam aku pulak yang ade dalam novel tu.. 

First aku bace novel iaitu novel karya Siti Rosmizah tajuk Andai itu Takdirnya.. ( bezzz gilerrr...)
sampai bace ulangII .. (hehehhe)

so , aku harap aku boleh laa jadi mcm dyeorang .. nak jugak rase pengalaman jadi novelis ..
heheheh...

nie aku nak habaq nie dalam aku tengah berfacebooking (amboi ke maen lagi)
aku terjumpe laa dekat new feed aku pasal akak nie .. name dye Rafina Mimi ..
rupenye dye nie novelis .. akak nie org terengganu , (saye pon orang ganu kiteww gok kak )
hehehe... saye duk Felda jerangau akak duk ajil ey ?? x taw betol ke x .. hehehe
sebab tengok dekat FB... sori kalau salah yew...ampunnn ampunn...
kembali ke citer asal plak... aku pon bukak laa blog akak nie.. boleh tahan novelII akak nie karang 
(wah aku dah berangan nie nak jadi novelis)



p/s : tu jew cuma anganII jew tuu....:)

4 comments:

Mrs.Yie said...

so sweet adik..terima kasih ketat-ketat..tak sangka akak ada peminat..akak terharu dengan entri yg adik buat ni.. :)

cikzie said...

@Mrs.Yie ehehe... teruskan usaha akak untuk menghasilkan karya2 yang bestt... saye pon nak jadi novelis , tapi belum sampai seru lagi kowt .. hehehe

qasehraihan said...

datang dari blog kak mimi ni..
saya org trg jugak..hehehe..
kuala terengganu..kat bukit besar

salam kenal ye..;)

http://qasehraihan.blogspot.com/2012/06/seksanya-mesej-guna-henpon-touch-skrin.html

cikzie said...

heheeh... ganuII..
salam kenal jugakkkk