Friday, 30 March 2012

aaaaaaaaaaaa..... apendix menyerangku


haaalooww...haii lame pulak rasenye x update blog nie..hehehhe... sbb ape aku lame tak update blog sebab 2 minggu lepas aku kene Operate dekat perut sebab Apendix , sakit wooo... mula-2 aku sakit perut hari jumaat malam  , aku tidow ingtkan dah ok bilew bangun solat subuh tapi sakit tak hilang-2 ,  aku pun terus tidow satu hari sambil tekan-2 perut , thankss kat kawan-2 aku INTAN , RECA , AMAL  yang tolong aku taw... ehhehe...yang aku tak boleh lupe sekali Mak aku tepon aku , aku terus nanges..hehehehe...dengan dye2 sekali nanges.. mase tu mak aku ade dekat KUALA LUMPUR rumah abg aku , pastu aku pun dah tak tahan , kawan-2 aku pun pegi laa jumpe warden , naseb baek warden tu baek boleh laa antar aku , mule-2 warden tu  bawak aku pegi Klinik biase jew , tapi dah tutup , so terpakse laa pergi hospital Kangar , sampai-2 jew aku kat sane aku pun kene laa check , terus dye cakap apendix , waaaaaaaaaaa.. mase dengar tu takott gilerr oo.. terus aku masuk wad malam tu , naseb baek laa kawan aku INTAN temankan aku dekat wad tu , dekat-2 pukol 2 pagi aku kene Operate , (maluuu ooo) hehehe.... aku kua dari bilik pembedahan tu pukol 5 pagi , aku tacing kowt kawan aku INTAN tu sanggup tunggu aku ... (tibe-2 emo pulakk) heheheh.. dye laa jage aku sepanjang hari tu sampai laa mak , ayah , kakak , abang aku datang , Thanks kepade warden tu (sori tak taw name dye ape) thanks jugak kepade kawan-2 yang datang jenguk INTAN , RECA , AMAL , ANIS , AZIAH , AIEN , LIN, DEENA , FAIRUS , MAI , FIQA , ACHIK ZEM , MIRUL  , FAHMIE (yang tepon) , tobak x maw makan makanan yang mengarut ngarut dah pas nie... hehehehe



dan satu lagi yang paling aku suke thanks taw  pade DEENA , FAIRUS , FIQA , MAI  
sebab siap buat photo nie lagi ... terharu , terharu




4 comments:

NJihe.am said...

salam* teringat pula maa kena demam denggi dulu...ingat! penyakit tu penghapus dosa.
http://studioous.blogspot.com/

~tyra ~ said...

get well soon ;) lainkali makang ubak tu woh . kekgi dah sakek , baru mu ghase . haha :p

cikzie said...

@~tyra ~ hahaha...ubat makang doh ... naseb baek laaa molek doh leni

cikzie said...

@NJihe.am betol tu ... :) ade hikmah di sebaliknye