Wednesday, 13 February 2013

APP sifir untuk budak2 ..


yuhuuuu .. ade orang ke tak nie ? *buka pintu

biarlah xde orang pun nak masuk jugak ... hahaha .. suka hati ar .. ini rumah i okew ! 
 
 tengah duk pening2 nak main AS baek aku update blog dulu .. hahha .. AS? apa itu? sejenis makanankah? sebuah keretakah? sebuah rumahkah? apakah? 
okew2 aku bagitahulah ... kesian sampai nak buka pak cik gugel pah nak cari AS .. hahaha AS ialah Action Script .. 

aku nie kan dah masuk zaman veteran nak maen benda ni sume.. otak lambat nak pikap AS nie. kerjanya duk menghafal lah .. ape kebendelah .. nasib semangat aku berkobar-kobar nak siapkan app nie sebelum LEC datang tengok nanti .. hari isnin nie ! mampussss ! .. nak pengsan boleh tak ... hari selasa baru bangun ... hahahaha ...

cerita pasal app nie aku buat pasal learning sifir .. tengok aku sendiri yang buat pun tak reti sifir nie .. janganlah ditanya aku .. 5 x 8  berapa .. boleh dekat sejam nak ke jawabnya .. hahahah ... maklumlah otak terlalu udang .. mintak2 pass lah APP aku nie ... 


3 comments:

ISs said...

nice....
support u..

jom --->> http://iss-life.blogspot.com/

aien hermionie said...

dah follow awak jom join segmen nie.. saya tag awak...

http://www.aienhermionie.my/2013/02/segmen-jom-follow-by-fizxfiza.html

cik zie said...

@aien hermionie tag saya yew :) okew ..