Saturday, 7 January 2012

nama anak-2 buah aku aka anak saudare

First anak buah yang sulung sekali mesti laaa anak abang aku yang sulung sekali dye tinggal die Kuantan,... name dye Nurul Ilani tapi aku and sume yang terlibat panggil kakak jew...hehehe.... umor dye skarng 15 taun kowt sbb taun nie dye PMR , second anak buah aku lelaki adik kepade kakak nie...nme dye Mohd Razin Syakirien aka Abg Yin...hehehe...umo dye skrang 14 taun..form 2...Third anak buah aku lelaki , ni anak abg aku yang nom 2 dye tinggal di Johor , nme dye Mohd Firdaus aka abang/daus...dye nie bawu lepas UPSR aku tak ingt pulak dye dapat bape ....yang keempat anak buah aku perempuan adik kepade abang daus , name dye Nur Fatehah aka kakak/tehah... dye nak masuk darjah 6 lau tak silap aku...aku pon x ingt...lupe nak tanye...hehehe....yang kelima anak buah aku adik kepade kakak dengan abg yin nme dye Nurul Ilyana aka nana dye bawu tahun 5,  anak buah aku yang keenam adik kepade abang/daus dgn kakak tehah... Mohd Farez aka panggil adek / farez ,
yang ketujuh anak buah aku anak abg aku yang ketiga tinggal di Melaka name dye Marsha Qistina aka kakak bwu masuk 4 tahun..lam ramai2 name anak2 buah aku panggilan kakak laaa yang ramai sekali..yang kelapan anak buah aku lelaki adik kepade kakak Marsha nme dye Mikael Qalif aka Qalif umo dye bru nak msuk 3 tahun, anak buah aku yang sembilan anak abg aku nom 4 tinggal dekat melake jugakk..nme dye Nur Shifa Najwa aka Shifa....anak buah aku yang ke sepuluh adik kepade abg daus , kakak tehah , farezz...nme dye Nur Farisha Nabila aka isya....umo dye nak masuk 2 taun kowt....hehehe...anak buah aku yang ke sebelas anak kepade abg aku nom 5 ..perempuan nme dye Auni Sorfina aka Auni..umo baru masuk setahun lebih...hah..anak buah aku yang latest punye adik kepade kakak marsha , qalif nme dye Mukriz Qayyum aka Qayyumm...aku tak pernah lagi jumpe anak buah aku yang sorng tu...bilew laaa dapat jumpe dye...cukup laaaa anak2 buah aku....6ti lau ade yang latest punye aku gtauu laaa...hehehe....

2 comments:

"thecoolnoob" said...

hyee.. jemput singgah sini tgk brooch murah n comel http://zrnn.blogspot.com/2012/01/alias-brooch.html

Zamani said...

tumpang lalu dgn sopan.. blogwalking kat sini :)